Avaleht

Ken Saan

Ken Saan

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Monika (tootmises)" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2018 "Oma silm on kuningas" Dokumentaalfilm Operaator
Autor
2017 "Merivälja" Teleseriaal Produtsent
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal Produtsent
2016 "Taotleja" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Produtsent
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Produtsent
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Produtsent
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Produtsent Haraldi poja sõber
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Mimi Käbi

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm