Avaleht

Aare Laanemets

Aare Laanemets

Näitleja ja lavastaja Aare Laanemets sündis 1954. a., lõpetas Tallinna Riikliku Konservatooriumi Lavakunstikateedri 1976.a. Lavastanud umbes 16 lavastust Pärnu Kooliteatriga ning kümmekond teatris. Üldtuntud on Aare Laanemets Tootsina "Kevades", "Suves" ja "Sügises". On mänginud ka M. Gorki stuudio, Lenfilmi, Kiievi Telefilmi ja Riia Kinostuudio filmides. Väiksemaid filmirolle on olnud kokku 24-s filmis.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Sügis " Mängufilm Toots
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Martin
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Martin
1983 "Elektrotehnika kõigi jaoks" Reklaamfilm
Muud liigitused
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Toitlustusvalitsuse ametnik
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Toitlustusvalitsuse ametnik
1977 "Ees on kurv" Mängufilm
Muud liigitused
1976 "Suvi " Mängufilm Joosep Toots
1976 "Suvi" Reklaamfilm Joosep Toots
1969 "Kevade " Mängufilm Toots

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm