Avaleht

Mart Arjukese

Mart Arjukese

Lavastaja ja operaator Mart Arjukese sündis 28. novembril 1980 Paides. Lõpetas 2000 Paide Gümnaasiumi. Õppis 2000-2004 Tallinna Pedagoogikaülikoolis Filmi ja Video õppetoolis operaatori ja lavastaja erialal. Teinud lühimängufilme, dokumentaalfilme ning töötanud ETVs ja reklaamiagentuurides (biograafia täiendamisel).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Et meeldiks kõigile" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Püha tuli" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Sõjamäng" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2007 "Maja" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2006 "Koerte näitus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2004 "Painaja" Tudengifilm Režissöör
2003 "Duell" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2002 "Visioon" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm