Avaleht

Paul Emmet

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Tõlkija
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Tõlkija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Tõlkija
2018 "Omad" Mängufilm Tõlkija
2017 "Sangarid " Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kunstiakadeemia komisjon
2013 "Free Range" Mängufilm Tõlkija
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Macho
2012 "Zahir - Maailma äärel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Idioot" Mängufilm Tõlkija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm