Avaleht

Kertu Köösel

Kertu Köösel

Kertu Köösel on sündinud 10. jaanuaril 1979. aastal Tapal Lääne-Virumaal. Ta ise on kirjutanud enda kohta nii: "Pere ainsa lapsena oli minu kaaslaseks tihti televiisor. Ju sealt see külgetõmme liikuva pildi suunas algaski. Ühtäkki olin Tallinna Pedagoogikaülikooli telerežii eriala tudeng ja nõnda minust saigi telerežissöör. Õnneks ei jäänud ka filmivõtteplatsid kaugeks. Viimasel ajal olen tegelenud palju dokumentalistikaga."

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Telemängufilm Režissööri I assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Režissööri II assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Režissööri I assistent
2016 "Sihtpunkt - olla õnnelik" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Autor
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
2013 "Kertu" Mängufilm
2013 "Pildipüüdjad" Dokumentaalfilm Režissöör
2013 "Sült neljale" Tudengifilm Režissöör
Produtsent
2010 "Aeg on siin" Dokumentaalfilm II režissöör
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm