Avaleht

Anneli Lepp

Anneli Lepp

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Teesklejad" Mängufilm Tegevprodutsent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Produtsent
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Produtsent
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Produtsent
Tootmisjuht
2013 "Kertu" Mängufilm Tegevprodutsent
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Kaasprodutsent
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Tootmisjuht
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Tootmisjuht
2008 "Taarka " Mängufilm Tootmisassistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm