Avaleht

Kristy Hritjuk

Kristy Hritjuk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Tootmisassistent
2017 "Sangarid " Mängufilm Abitööline
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm
2015 "1944" Mängufilm Tootmisassistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Tootmisassistent
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Produtsendi assistent
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Administraator
2001 "Head käed" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent Tüdruk aknal

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm