Avaleht

Anni Lindal

Anni Lindal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kunstnik
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostümeerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kostümeerija
2015 "1944" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kunstnik
Toimetaja
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Juuksur
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
Rekvisiitor
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm