Avaleht

Anni Lindal

Anni Lindal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kunstnik
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostümeerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Kostümeerija
2015 "1944" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kunstnik
Toimetaja
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Juuksur
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm