Avaleht

Meelis Mikker

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgustaja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Operaator
2018 "Alo" Teleseriaal Operaator
2017 "1/2 last" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Litsid" Teleseriaal Operaator
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Valgustaja Valgustaja
2016 "Mäel" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Elas kord" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Takso" Teleseriaal Operaator
2014 "Aasta isa" Tudengifilm Operaator
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Operaatori I assistent
2014 "See õige" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Operaatori assistent
Valgusmeister
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Operaator
2013 "Äge" Tudengifilm Valgusmeister
2013 "August välja!" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Haigla" Tudengifilm Valgusmeister
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Kolm" Tudengifilm Operaator
2013 "Oled see sina?" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Peaosa" Tudengifilm Operaatori assistent
2012 "Bye" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Ellawood" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Operaatori assistent
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Osaleja soundcheckis
2012 "Marionett" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm