Avaleht

Sander Hiire

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Õuemängud " Dokumentaalfilm Operaator
Fotograaf
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Lihast ja luust" Dokumentaalfilm II operaator
2012 "ANKH" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Seto saadik" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Operaator
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2011 "Peidetud sellesse filmi" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm