Avaleht

Ursula Ratasepp

Ursula Ratasepp

Näitleja Ursula Ratasepp-Oja on sündinud 17. juunil 1982. Ta lõpetas 2001. aastal Vanalinna Hariduskolleegiumi teatriklassi ja jätkas õpinguid Tartu Ülikoolis psühholoogia erialal. 2002. aastal asus õppima Eesti Muusikaakadeemia Kõrgemas Lavakunstikoolis Priit Pedajase juhendataval kursusel. Ursula Ratasepp lõpetas lavakunstikooli XXII lennu 2006. aastal ja töötab samast aastast Linnateatris näitlejana. 2014 kaitses Tartu Ülikoolis bakalaureusekraadi psühholoogia erialal.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Olevik" Tudengifilm
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kadri
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Kadri
2014 "Lõunavalgus" Tudengifilm Ruth
2013 "Kertu" Mängufilm Kertu
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Õde
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm (hääl)

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm