Avaleht

Andrus Kõresaar

Andrus Kõresaar on sündinud 15. juunil 1975, õppinud 1982-1990 J.Köleri nim Viljandi IV Keskkooli kunstiõpetuse süvaklassis, 1990-1993 C.R.Jakobsoni Gümnaasiumi matemaatika-füüsika eriklassis, 1993-1997 Eesti Kunstiakadeemias graafika erialal, 1995-1996 Šveitsis Luzerni SfG kõrgemas visuaalse kujundamise osakonnas arvutianimatsiooni ning 1997 Eesti Kunstiakadeemia magistratuuris. Aastal 1995 ajakirja "Arvutimaailm" kunstnik-konsultant, 1996 Visuaalkultuuri külalisdotsent Bieli Riiklikus Õpetajate seminaris, 1997 nädalalehe "Kultuurimaa" kunstiline toimetaja, AS Kompuutervisioon Cool Bars Multimeedia Stuudio AD, Gateway Estonia CD ROM-i kujunduslik-tehniline toimetaja, projekti teostuse juht, alates 1998 AS Kompuutervisioon tegevdirektor ja EKA fotokateedri digitaalsete meediate õppejõud

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Allveelennud" Mängufilm Tüübikunstnik
Animaator
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Konsultant
2009 "Filmilooja profiil: Lennart Meri. Esimene visand" Dokumentaalfilm Videograafika
2008 "Rambikramp" Mängufilm Visuaalsed efektid
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Eriefektid
1998 "Eesti politsei" Muud liigitused Arvutigraafik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm