Avaleht

Kaarel Kurismaa

Kaarel Kurismaa

Maali- ja installatsioonikunstnik ning animafilmilavastaja Kaarel Kurismaa on sündinud 13. mail 1939 Pärnus.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Kunstnik
1987 "Saada nägijaks" Muusikafilm Kunstnik
1984 "Võidusõit" Animafilm Režissöör
Kunstnik
1983 "Trammivasikas" Animafilm Režissöör
Kunstnik
1982 "Vahva rätsep" Animafilm Režissöör
Kunstnik
1978 "Klaabu" Animafilm Kunstnik
1978 "Linalakk ja Rosalind" Animafilm Kunstnik
1977 "Kas maakera on ümmargune?" Animafilm Foonikunstnik
1977 "Liigub? Liigub!" Animafilm Kunstnik
1977 "Pühapäev" Animafilm Foonikunstnik
Värvikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm