Avaleht

Märt-Matis Lill

Helilooja Märt-Matis Lill on sündinud 6. novembril 1975 Tallinnas. 1982.-1984. õppis ta Tallinna Muusikakeskkoolis heliloomingu ja klaveri erialal, 1994-1999 Eesti Muusikaakadeemias heliloomingu erialal. Lill jätkas õpinguid Soomes Helsingi Ülikoolis ja Sibeliuse Akadeemias (1997-2004). Kirjutanud muusikat mitmete heliloomingu projektide raames Eestis ja teistes Euroopa riikides, samuti filmimuusikat.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Linnugripp" Animafilm Helilooja
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Liivamees" Animafilm Helilooja
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Helilooja
2011 "Regilaul - laulud õhust" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Elu kilukarbis" Tudengifilm Helilooja
2009 "Miriami katkine pilt" Animafilm Helilooja
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Helilooja
2007 "Miriami teatriseiklus" Animafilm Helilooja
2007 "Põdra kuningriik" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm