Avaleht

Margus Mänd

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Sangarid " Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "1944" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Rekvisiitor
2012 "Puhastus" Mängufilm Rekvisiitor
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Eriefektid
2011 "Rotilõks " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Lumekuninganna " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Rekvisiitor
2009 "Pangarööv " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm