Avaleht

Siiri Lauri

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Grimeerija assistent
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Grimeerija
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Grimeerija
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Grimeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Jumestuskunstnik
2018 "Omad" Mängufilm Jumestuskunstnik
2017 "Jää" Mängufilm Grimeerija
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Grimeerija
2016 "Teesklejad" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm