Avaleht

Roland Rand

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Raudteemaja nr.3" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2007 "Dirigendi kõla" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2006 "Soome tööle" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2005 "F.F.F.F. läheb laiali" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
2004 "Kasvamise aeg" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2002 "Päikest, Sass!" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Peeter" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2010 "Romeo, Julia ja Jüri" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm