Avaleht

Ergo Kuld

Operaator ja režissöör Ergo Kuld on sündinud 23. augustil 1976. aastal Tartus. 1994. aastal lõpetas ta Kullamaa Keskkooli, 1998–2000 õppis Tallinna Sidekoolis fotograafiat ning 2000–2004 Tallinna Ülikoolis audiovisuaalteoste operaatori erialal. Aastal 2000 töötas ajalehtede Äripäev ja Postimees fotograafina, 2000–2002 Postimehe fototoimetajana. Aastatel 2002–2009 vabakutseline filmitegija, 2007–2009 Kassikuld OÜ juhatuse esimees.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Miks mitte?!" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Monteerija
2017 "Lillepood" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Kaasprodutsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2016 "Doktor Silva" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
2015 "Varjudemaa" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2014 "Köök" Teleseriaal Produtsent
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Operaator
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Produtsent
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm