Avaleht

Arvo Kukumägi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "November " Mängufilm Rein
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Elumees
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Maariti isa
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Joss
2009 "Amontillado" Tudengifilm Asso
2009 "Pangarööv " Mängufilm Vang 1
2007 "Georg " Mängufilm Pime
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Härra Jürna
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Peeter
2007 "Nuga " Mängufilm Taksojuht
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Linnakodanik
2005 "Sattusid hoogu, Hugo" Tudengifilm Isa
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Vurrudega komandör
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Sutenöör
2002 "Welcome to Estonia" Dokumentaalfilm
2001 "Karu süda " Mängufilm Venjamin
1999 "Lurjus " Mängufilm Eiche
1998 "Isa" Telemängufilm lasterongi juht
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Peremees
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
President ja tema kloon
1997 "Jõulumees" Mängufilm
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Vangilaagri ülem
1994 "Tulivesi " Mängufilm Türgi Joss
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Režissöör
1992 "Võlausaldajad " Mängufilm Adolf
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Uugu
1991 "Rist" Mängufilm
1991 "Surmatants " Mängufilm Sünkroontaustad
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Patsient
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Punane Edgar

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm