Avaleht

Marleen Roosna

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "8 kg" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Õhuloss" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Kostümeerija
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Kostümeerija
2012 "Tallinna Ülikooli reklaam - Soome" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Märka mind" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm