Avaleht

Kaarle Aho

Produtsent Kaarle Aho on sündinud 1968 Helsingis. Lõpetas 1995 Helsingi Ülikooli, MA. (biograafia täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Produtsent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Kaasprodutsent
2012 "Rat King " Mängufilm Produtsent
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Müümise kunst" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm