Avaleht

Reet Grosberg

Tõlk ja filmidirektor Reet Grosberg on sündinud 31.jaanuaril 1960 Tallinnas. Aastail 1978 - 1993 õppis Tallinna Pedagoogilises Instituudis inglise keele erialal (biograafia täiendmaisel).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Tõlkija
2011 "Kaplinski süsteem" Dokumentaalfilm Tõlkija
2011 "Pärand" Dokumentaalfilm Tõlkija
2009 "Baruto - tõlkes kaduma läinud" Dokumentaalfilm Tõlkija
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Tõlkija
2007 "Tervitusi Nõukogude Eestist!" Dokumentaalfilm Tõlkija
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm Tõlkija
2006 "Usaldus" Mängufilm Eesti õpetaja Karin
2000 "Inimene kadus" Dokumentaalfilm Tõlkija
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm