Avaleht

Anti Reinthal

Anti Reinthal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kohtunik" Mängufilm Režissööri assistent
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Režissööri assistent Jurist
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Produtsent Raivo Siisike
2015 "Takso" Teleseriaal Produtsent
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Lõbustuspargi instruktor
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Sander Torm
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Politseinik
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Pierrot
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Tääker

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm