Avaleht

Erik Alunurm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Animaator
2014 "Vanamehe multikas" Animafilm Animaator
2011 "Eine murul" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
2011 "Põrgu Jaan" Tudengifilm Talurahvas
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kunstnik Talurahvas
2008 "Päev, mil ma kasvasin" Tudengifilm Kunstniku assistent
2007 "Hernehirmutis" Animafilm Nukutegija
2007 "Kleit" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2007 "Miriami piknik" Animafilm Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm