Avaleht

Andres Anvelt

Andres Anvelt

Stsenarist ja filmikonsultant Andres Anvelt sündis 30. septembril 1969. Lõpetas 1987 Tallinna 21. keskkooli. Sai 2000 Tartu Ülikooli õigusteaduse BA kraadi ja 2003 Tallinna Tehnikaülikoolis MA kraadi haldusjuhtimise erialal (biograafiat täiendatakse).

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Rotilõks " Mängufilm Toomase autojuht
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Konsultant
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Helioperaatori assistent
1983 "Lurich " Mängufilm Poiss

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm