Avaleht

Kalvis Kulačkovskis

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Hea karjane" Mängufilm Fookusevedaja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Fookusevedaja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Operaatori I assistent
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2016 "Bodom" Mängufilm B-kaamera operaator
2015 "Bänd" Tudengifilm Operaatori I assistent
Värvimääraja
2015 "Elo" Mängufilm Värvimääraja
Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm