Avaleht

Andres Korjus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2005 "Võera maade sees" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2000 "Lumelamba maa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1992 "Palveveskid pöörlevad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1991 "Inimene ja koduloom" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Kalm" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1989 "Jüri Arrak" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1988 "Zoo -Tallinn" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "See tüütu herilane" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1985 "Varjuelu" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm