Avaleht

Liisa Hirsch

Helilooja Liisa Hirsch on sündinud 5. jaanuaril 1984. Aastail 1991 - 2003 õppis Tallinna Muusikakeskkoolis klaveri erialal ja 2003 - 2009 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias kompositsiooni erialal, professor Toivo Tulevi juhendamisel.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Helilooja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Helilooja
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Helilooja
2014 "Looduslaps" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Fragile. Nägemiseni laval" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Helilooja
2012 "Taavi kui Taavi ise" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Charikari tüdrukud" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Helilooja
2011 "Professor Viitso liivlased" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm