Avaleht

Liidi Aas

monteerija

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1982 "Aga kus me täna mängime?" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Georg Ots ja operett" Muusikafilm Monteerija
1976 "Igavesti Teie" Dokumentaalfilm Monteerija
1975 "Georg Ots ja ooper" Dokumentaalfilm Monteerija
1974 "Kuulake, rohi kasvab" Dokumentaalfilm Monteerija
1974 "On meie keskel suvi" Muusikafilm Monteerija
1973 "Eesti kalendrilaulud" Muusikafilm Monteerija
1973 "Kaks aariat" Muusikafilm Monteerija
1973 "Kaks rongi" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "Kivi kivi peale" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm