Avaleht

Johanna Trass

Johanna Trass

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Tegevprodutsent
2019 "Väike jalajälg (tootmises)" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Köögis" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Tegevprodutsent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Tegevprodutsent
2016 "Turu majandus" Dokumentaalfilm Järeltöötluse produtsent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Tegevprodutsent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Tootmisjuht
2013 "Üheshingamine" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2012 "Rat King " Mängufilm Tootmisjuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm