Avaleht

Henri Savitski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Valgusmeister
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Valgusmeister
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Valgustaja
2017 "Sangarid " Mängufilm Valgusmeister
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Valgusmeister
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Valgusmeister
2015 "Elo" Mängufilm Valgusmeister
2015 "Must alpinist" Mängufilm Valgusmeister
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Valgusmeister
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Valgusmeister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm