Avaleht

Jaan Kolberg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lagle rännakud " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2019 "Noored piiril" Dokumentaalfilm On-line montaaž
Heli kokkusalvestaja
Värvimääraja
2019 "Taagepera" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Damaskus" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2016 "Patarei ärkab ellu" Dokumentaalfilm Režissöör
2016 "Tiit Pääsuke ja tembitud värvid" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Dora Gordine: Ars gratia artis" Dokumentaalfilm Monteerija
Helikujundaja
Visuaalsed efektid
2012 "Jeesus, homod ja kiisud" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2012 "Klassikaaslased 1943" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Terra Mariana. Maarjamaa lugu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2011 "Camino" Dokumentaalfilm Monteerija
2011 "Kaks päeva augustis" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2011 "Rahva vabadus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2011 "See on see päev" Dokumentaalfilm Monteerija
2010 "Teelised" Muusikafilm Režissöör
Operaator
2009 "Etüüd palvest" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2009 "Vaikuse laul" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2009 "Via Avium" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2008 "Pahavalla poiss" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Armuigatsus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
2007 "Kallis Paul" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Värvivalgus" Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Igavene elu mändide all" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2004 "Prohvet" Dokumentaalfilm Produtsent
Monteerija
2004 "Teejuht" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2004 "Tõnu Aav otsib tööd" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Unistaja" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Hüvasti igaveseks, värdjad!" Tudengifilm
2003 "Laulud mere tagant" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm