Avaleht

Sandra Jõgeva

Sandra Jõgeva

Kunstnik ja kuraator Sandra Jõgeva on sündinud 17. juulil 1976. aastal. Ta on õppinud 1995-96 Eesti Humanitaarinstituudis, seejärel Eesti Kunstiakadeemias maali (BA 2000) ja interdistsiplinaarseid kunste (MA 2002) ning läbinud Tartu Ülikooli Haridusteaduskonnas pedagoogika kursuse (2009). Täiendanud end  Galerii Grace Space residentuuris Brooklynis New Yorgis (2007). Kuulunud kunstirühmitustesse Avangard (2001—2006), Pink Punk (2003—2007) ja Art Container (2009— ). Teinud arvukalt isikunäitusi, performance`id, videosid, kuraatoriprojekte ning kaastööd meediaväljaannetele, viinud läbi kursusi ja workshop’e. Esindab 00ndate rahutut ja süsteemi kritiseerivat suunda.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Armastus..." Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Vaikivad orhideed" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Baari külastaja
2003 "Hüvasti igaveseks, värdjad!" Tudengifilm Grimeerija
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Prostituut

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm