Avaleht

Raivo E. Tamm

Raivo E. Tamm

Vt ka Raivo Tamm

Näitleja Raivo E. Tamm (tegelik nimi Raivo Tamm) on sündinud 15. juulil 1965. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1983. aastal Tallinna 32. Keskkooli, 1984. aastal Tallinna 19. Tehnikakooli autoremondilukksepana ja aastal 1988 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XIII lennu näitlejana (kursuse juhendaja Kalju Komissarov). Töötanud aastatel 1988–1993 Vanalinnastuudios ja 1994–1999 Tallinna Linnateatris, seejärel vabakutselise näitlejana löönud kaasa enamiku Eesti teatrite juures. Filminäitlejadebüüdi tegi Tallinnfilmi 1989. aasta mängufilmis „Regina“, järgnesid „Odna notsh“ („Üks öö“; Odessa Kinostuudio 1990), „Vana mees tahab koju“ (Tallinnfilm 1991), „Balti armastuslood“ (EXIT-film/Filminor 1992), „Kuradipisarad“ ("Łza księcia ciemnoşti"; Tallinnfilm/OKO Warszawa 1993) jne, peaaegu igal aastal lisaks ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Jaan Tõnisson
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Mees kaupluses
2016 "Fatcula" Animafilm (hääl)
2016 "Kellapid" Teleseriaal Endli ema
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Volli
2015 "8 kg" Tudengifilm Politseinik
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Naabrimees
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Karl
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Mees
2013 "Süütu" Tudengifilm Preester

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm