Avaleht

Karin Martinson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Režissööri I assistent
Näitlejate valija
2017 "Sangarid " Mängufilm Režissööri II assistent
B-kaamera operaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "1944" Mängufilm Režissööri assistent
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "Vehkleja" Mängufilm Režissööri assistent
2013 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Monteerija
2012 "Puhastus" Mängufilm Režissööri I assistent
2011 "Rotilõks " Mängufilm Režissööri abi
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Näitlejate valija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm