Avaleht

Epp Maria Kokamägi

Epp Maria Kokamägi

Kunstnik Epp Maria Kokamägi on kunstnike Imbi Lind ja Luulik Kokamäe tütar. Epp Maria Kokamägi on abielus kunstnik Jaak Arroga ja neil on kolm last, Liisu Arro, Anni Arro ja Johannes Arro.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Kuu faas" Mängufilm Kunstnik
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Imbi ema
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1986 "Kaleva hääled" Dokumentaalfilm Kunstnik
1980 "Pulmapilt" Mängufilm Kunstnik
1976 "Suvi " Mängufilm Pulmakülaline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm