Avaleht

Kaarel Tiidus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori II assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori I assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaatori II assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Operaatori assistent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaatori assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Operaatori II assistent
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "1944" Mängufilm Operaatori assistent
2015 "Passion" Tudengifilm Operaator
2014 "Korduma kippuvad küsimused_2" Tudengifilm Operaatori I assistent
Valgusmeister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm