Avaleht

Sergei Trofimov

Sergei Trofimov

Operaator ja fotograaf Sergei Trofimov on sündinud 26. aprillil 1982. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Tallinna Lasnamäe Gümnaasiumi, õppinud seejärel Tallinna Transpordikoolis infotehnoloogiat (2000-2002), Euroülikoolis disaini (2004-2006) ning Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunsti ja kommunikatsiooni instituudis ristmeediat (2013-2016). Täiendanud end 2009 rahvusvahelises filmikoolis Venemaa Riiklikus filmiarhiivis. Aastatel 2004-2006 töötas reklaamifirmas Smile TV, 2007-2010 ajalehes Den za Dnjom fotograafina, aastast 2009 OÜ Diafilm produtsent ja juhatuse liige, aastast 2015 telekanali ETV+ hanketoimetaja. Alates 2003. aastast teeb Trofimov kaastööd mitmetele teletoodangut valmistavatele firmadele, ta on toimetajana teinud saateid „Unetus“, „Multicon“, „Vaata mind“, „Ela sajani“ (ETV, ETV2), operaatorina „Reporter“, „Trikimees“, „Selgeltnägijate tuleproov“ ...

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija
2017 "Kerro 40" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Operaator
Helirežissöör platsil
Tootmisassistent
2016 "Aktuaalne Narva" Muud liigitused Graafiline disainer
2014 "Poissmees ja Volga" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2013 "Suur-Sõjamäe" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
Monteerija
2011 "Laulev Nadežda" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2011 "Mehed" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Töölise portree" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm