Avaleht

Halja Klaar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1989 "Regina " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
1988 "Hernes" Animafilm Kunstnik
1987 "Magus planeet" Animafilm Kunstnik
1986 "Elujõgi" Animafilm Kunstnik
Piltstsenaariumi joonistaja
1985 "Seitse kuradit" Animafilm Kunstnik
1984 "Naerupall" Animafilm Kunstnik
1983 "Meemeistrite linn" Animafilm Kunstnik
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Kunstnik
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Kunstnik
1981 "Nael II" Animafilm Kunstnik
1979 "Tuulte pesa " Mängufilm Kunstnik
1979 "Tuulte pesa reklaamrull" Reklaamfilm Kunstnik
1977 "Reigi õpetaja " Reklaamfilm Kunstnik
1977 "Reigi õpetaja " Mängufilm Kunstnik
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Kunstnik
1975 "Indrek " Mängufilm Kunstnik
1974 "Punane viiul " Mängufilm Kunstnik
1973 "Ukuaru " Mängufilm Kunstnik
1972 "Verekivi " Mängufilm Kunstnik
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Kunstnik
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Kunstnik
1970 "Tuulevaikus reklaamrull" Reklaamfilm Kunstnik
1969 "Uksed" Muusikafilm Kunstnik
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Kunstnik
1968 "Inimesed sõdurisinelis " Mängufilm Kunstnik
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Kunstnik
1965 "Supernoova " Mängufilm Kunstnik
1964 "Null kolm " Mängufilm Kunstnik
1963 "Jalgrattataltsutajad " Mängufilm Kunstnik
1963 "Just nii!" Animafilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm