Avaleht

Andrus Kivirähk

Andrus Kivirähk

Kirjanik Andrus Kivirähk on sündinud 17. augustil 1970. aastal Tallinnas. Lõpetanud 1988 Tallinna 32. keskkooli ja 1993 Tartu ülikooli ajakirjanduse erialal.

Töötanud Päevalehe kultuuritoimetajana, Pühapäevalehe huumorikülje "Weekend" ja Eesti Päevalehe huumorikülje "Minu Kroon" toimetajana, hetkel Eesti Päevalehe kolumnist. 

Kirjanike Liidu liige aastast 1996.

(täiendamisel)

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Stsenarist
Dialoogi autor
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Stsenarist
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Andrus Kivirähk
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2011 "Ideaalide tund" Dokumentaalfilm Kirjandusliku alusteose autor
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Stsenarist
Dialoogi autor
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Teksti autor
2007 "Sipelga 14" Teleseriaal Stsenarist
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Stsenarist
Dialoogi autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm