Avaleht

Mart Kivastik

Mart Kivastik

Stsenarist ja režissöör Mart Kivastik on sündinud 4. märtsil 1963 Tartus. Ta õppis 1970-1981 Tartu 5. Keskkoolis, 1980-1984 Tartu Heino Elleri nim Muusikakoolis ja 1984-1989 Tartu Ülikoolis eesti filoloogiat. 1981-1991 töötas filmistuudios Tallinnfilm toimetajana. Alates 1991. aastast vabakutseline kirjanik.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Helikujundaja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Vasha " Mängufilm Stsenarist
2008 "Taarka " Mängufilm Stsenarist
1999 "Armuke" Telemängufilm Režissöör
1998 "Isa" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1997 "E2-E4" Mängufilm Stsenarist
1994 "Tulivesi " Mängufilm Dialoogi autor
1993 "1979" Telemängufilm Režissöör
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm