Avaleht

Katrin Kissa

Katrin Kissa

Haridus: 1984–1995 Viljandi maagümnaasium, 1999 Lyngby meediakool Taanis, 1996– 2000 Tallinna Ülikool, telerežii, bakalaureusekraad kunstis.
Täiendkoolitused: 2003 Global Negotiations – the Business of Negotiating, 2008 EAVE (Euroopa filmiprodutsentide koolitusprogramm), 2009 Producers On the Move – European Film Promotion, Cannes, 2012 EP2C, Belgia.
Töö: 1998-1999 mitmed teletööd: saatejuht (TV3 noortesaade „Jatku...“), režissööri assistent, stsenarist, dekoraator, 2000 –2001 Eesti Televisiooni hanketoimetus, 2004 – 2004 Pimedate Ööde Filmifestivali alafestivali Sleepwalkers asutaja ja organisaator, 2001–2004 filmitootmisfirma Rudolf Konimois Film produtsent, 2004–2006 filmitootmisfirma Kuukulgur Film produtsent, aastast 2007 filmitootmisfirma Homeless Bob Production tegevjuht. Alates 2011. aastast Eesti Rahvusliku Produtsentide Ühingu (ERPÜ) ja Eesti Kultuurkapitali ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Viimased (tootmises)" Mängufilm Produtsent
2018 "Põrgu Jaan (tootmises)" Mängufilm Produtsent
2017 "November " Mängufilm Produtsent
2015 "Moest väljas" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Free Range" Mängufilm Produtsent
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Kaasprodutsent
2012 "Zahir - Maailma äärel" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Idioot" Mängufilm Produtsent
2009 "Miss Robinson" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm