Avaleht

Tanel Ingi

Tanel Ingi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Aivar
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Tammik
2012 "Puhastus" Mängufilm Metsavend
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Henri Puravik
2010 "Pilvede all" Teleseriaal Andres
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Nõunik/SÜLEMI peasekretär
2005 "August 1991" Telemängufilm
2005 "Lumejänesed" Teleseriaal Tavaline jänes
1999 "Lurjus " Mängufilm Filmivõtetel pealtvaataja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm