Avaleht

Andres Roosileht

Andres Roosileht

Näitleja Andres Roosileht on sündinud 30. jaanuaril 1976. aastal. Ta lõpetas 1994 Tallinna 21. keskkooli ja 1998 Eesti Muusikaakadeemia kõrgema lavakunstikooli XVIII lennu näitlejana (kursuse juhendaja Priit Pedajas). 2005. aastal lõpetas samas nukuteatrikunsti magistriõppe. Alates 2001. aastast NUKU näitleja ja lavastaja.

Loe edasi

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pärandus" Tudengifilm Ain
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Artur
2015 "Kivamees" Tudengifilm Kivi (hääl)
2015 "Takso" Teleseriaal Sõber
2014 "Köök" Teleseriaal
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Püstkoja peremees
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Madis Muru
1999 "Lurjus " Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm