Avaleht

Heiki Luts

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Visuaalsed efektid
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Videoefektid
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Videoefektid
2016 "Teesklejad" Mängufilm Videoefektid
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Konsultant
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Eriefektid
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Eriefektid
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm 3D renderdus
Komposiit
2012 "Deemonid" Mängufilm Visuaalsed efektid
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Eriefektid
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Eriefektid
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Arvutigraafik
Eriefektid
2010 "Telegrammid Burjaatiast" Tudengifilm Animaator
2009 "Pihv" Tudengifilm Eriefektid
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Eriefektid
2007 "Südameasjad" Tudengifilm Eriefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm