Avaleht

Maret Palm

Maret  Palm

vaata ka Maret Riismantel ja Maret Reismann

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Rändaja" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1985 "Helin" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissööri assistent
1985 "Kõik inimese heaks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissööri assistent
1985 "Lasnamäe" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1982 "Künnimehe väsimus" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "Kutsumus" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "Meri ukse all" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1979 "Külaline " Tudengifilm Režissööri assistent
1978 "Neli sammu" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissööri assistent
1977 "Tornimuusika" Dokumentaalfilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm