Avaleht

Tatjana Dobrovolskaja

Tatjana Dobrovolskaja

vaata ka Tatjana Putnik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1972 "Maaletulek " Mängufilm II operaator
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Fotograaf
1970 "Valge laev " Mängufilm Operaatori assistent
1969 "Viimne reliikvia " Mängufilm II operaator
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1967 "Tallinna mosaiik" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Fotograaf
1966 "Mis juhtus Andres Lapeteusega? " Mängufilm Fotograaf
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Fotograaf

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm