Avaleht

Gunnar Kilgas

Gunnar Kilgas

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Hermann
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Saksa ohvitser
1993 "Salmonid" Teleseriaal
1990 "Miss Marpleʹi lood " Teleseriaal
1990 "Naksitrallid" Animafilm Tuletõrjeülem (hääl)
Diktor (hääl)
1988 "Vernanda" Mängufilm Kojamees
1987 "Metsluiged" Mängufilm Isa-Kuningas
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Konsultant Tuletõrjeülem (hääl)
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Vana mees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm