Avaleht

Kristiina Ago

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2016 "Teesklejad" Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "1944" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Elas kord" Tudengifilm Kunstnik
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2015 "Nadja" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm