Avaleht

Tiina Andreas

Vaata ka Tiina Pruuden

Heli- ja dublaažirežissöör Tiina Andreas töötab helistuudios Film Audio.

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helirežissöör
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2017 "Luik" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Heli järeltöötlus
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Helirežissöör
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Martini ema (hääl)
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Helirežissöör
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm